IC-7700

HF/50 MHz all mode zendontvanger


Brochure IC-7700

De IC-7700 deelt veel kenmerken gemeen met zijn “grote broer”, de
wereldberoemde IC-7800. Met twee onafhankelijke DSP-eenheden, een + 40 dBm* 3e orde interceptiepunt en ultra grootdynamisch bereik om maar een paar van deze kenmerken te noemen, zal deze zendontvanger naar verwachting een groot succes worden binnen de contestcommunity en de amateurwereld als geheel

Vier 32-bits floating-point DSP-eenheden.
Twee onafhankelijke DSP eenheden (van hetzelfde type als in de IC-7800) zijn ingebouwd: Een voor de zender en de ontvanger; en een andere voor de spectrumscoop. De IC-7700 breidt de fenomenale prestaties van de 32-bits DSP uit die Icom in de amateurwereld heeft geïntroduceerd. Met de 24-bit AD/DA converter, ondersteunt deze combinatie vele DSP-functies in de IC-7700.

Een +40 dBm ultrahoog interceptiepunt
Door niet op uitgaven te besparen door de gehele signaalketen, heeft Icom een amateurapparaat ontwikkeld dat de prestaties van “Military Grade” zendontvangers overstijgt. U zult veel plezier hebben van het +40 dBm* 3e orde interceptiepunt and een ultragroot dynamisch bereik, net als bij zijn “grote broer” IC-7800, amateur radio’s beste. De IC-7700-gaat door met het stellen van het beste bench-mark voor HF-zendongvanters door Icom’s. Voorbeelden hiervan zijn ook het gebruik van mechanische relais, in plaats van de traditionele halfgeleiders en high performance DMOS-mixers en een ‘hight-drive” lokale oscillator.. Met behulp van slechts twee middenfrequenttrappen en Icom’s onderdrukkingstechnologie kan de IC-7700 tot zeer zwakke signalen evenals zeer sterke signalen duidelijk reproduceren, zonder vervorming.

Automatisch afstemmende pre-selector
Als uw eerste verdedigingslinie tegen storende signalen, onderdrukt de pre-selector ongewenste interferentie van buiten de band bij multi-multi-operator werken of van sterke omroepzenders. De pre-selector van de 7700 volgt automatisch het beoogde signaal, waardoor de bandbreedte van de pre-selector gecentreerd blijft op de werkfrequentie.

• 200W zendvermogen bij 100% bedrijfscyclus.
De nieuw ontworpen push-pull MOS-FET-versterkers werken met 48V DC; wat een krachtige 200W uitgangsvermogen bij een volledige bedrijfscyclus oplevert met lage IMD op alle banden. Verder is ook een hoogfrequent-stille schakelende voeding ingebouwd.

Belangrijke eigenschappen

  • Ultra-hoge frequentstabiliteit
  • Uitgebreide multifunctionele spectrumscoop
  • inch (18 cm) breed TFT LCD-kleurenscherm
  • RTTY/PSK31-functionaliteit zonder aangesloten pc
  • MF-notch-filter (-70 dB) met instelbare notch-filter-kenmerken
  • Digitale spraakrecorder
  • Professionele 6m-ontvanger
  • Aparte ontvangstvoorversterkerpre-voor 50 MHz
  • 1-poort voor USB-stick
  • 1-poort voor USB-toetsenbord

HM-219

IC-PW1

RS-BA1

SM-30

SM-50

SP-23

SP-33

SP-34