ICOM SR-VPN1 VPN ROUTER


ICOM SR-VPN1
VPN ROUTER
IC-SR-VPN-1
Eenvoudige VPN-router voor radio-over-IP. Ondersteunt IP-multicast-routing

De SR-VPN1, VPN-router zorgt voor een VPN-tunnel via internet en helpt bij het opbouwen van een radio-over-IP-communicatienetwerk met eenvoudige configuratie. Icom biedt een verscheidenheid van producten die een radio-systeem combineren met een IP-netwerk, en daarmee de communicatiedekking uit te breiden (IDAS™, VE-PG3 en VE-PG2). De SR-VPN1 is de best passende VPN-router voor deze Icom RoIP producten.

Tot 32 multi-site VPN-tunnels
De SR-VPN1, VPN-router levert tot 32 VPN IPsec tunnels. De VPN maakt veilige, privé-communicatie via internet mogelijk. De IPsec-wizard richt zich op de basisinstelling van items voor de VPN-verbinding en helpt bij de configuratie door middel eenvoudige stap-voor-stap instructies.

IP-multicast-routing

De SR-VPN1 ondersteunt IPv4 multicast routing voor VE-PG3 en VE-PG2 multicast-transmissie.

High-speed gigabit-netwerk
Het ingebouwde 1000BASE-T gigabit-ethernet levert de prestaties die nodig zijn voor RoIP communicatie. De vier stuks gigabit LAN-poorten met een beheerde switchfunctie zorgen voor een eenvoudige netwerk configuratie. De automatische MDI/MDI-X-functie detecteert de vereiste soorten kabel.

Dubbele WAN-poorten voor automatische failover
De dubbele WAN-poort zorgt voor een redundante internetverbinding. Op de beide poorten kan elk een andere internetprovider worden geconfigureerd. Als de lijn van de primaire provider niet functioneert, schakelt de SR-VPN1 automatisch over naar de secundaire provider.

USB flash-drive-aansluiting
Een USB flash-drive kan worden aangesloten op de USB-poorten op het voorpaneel. Firmware-updates en het instellen van data back-up en herstel kunnen worden gemaakt via de aangesloten USB flashdrive. Een firmware-update kan ook worden uitgevoerd via de internetverbinding.

SNMP- en syslogberichten
De SR-VPN1 ondersteunt SNMP en syslogberichten ten behoeve van netwerk monitoring. De opgeslagen syslogberichten zijn behulpzaam bij het systeembeheer en bij het oplossen van problemen.
*Een xDSL of FTTH-modem is afzonderlijk vereist t.b.v. de internet-verbinding

Rear panel view