IC-F5062D / F6062D

Digitale VHF/UHF mobilofoon


✔ CTCSS & DTCS

✔ Dot-matrix LCD scherm

✔ Makkelijk te verstaan

✔ Waterdicht volgens IP54

Brochure IC-F5062D/F6062d

VOLLEDIG UITGERUSTE MOBIELE MULTI-MODE PROFESSIONAL
Ontworpen voor gebruikers bij openbare veiligheid, transport en bezorging biedt de IC-F5062D-serie geavanceerd multi-mode-gebruik, verbeterd scannen, flexibele installatie, en hij is geschikt voor zowel mobiel gebruik als basisstations. Gewoon deze mobilfoon proberen en behouden tot u deze ontgroeid bent!

Ingebouwde veelzijdige toon-signalering
Gebruik de ingebouwde CTCSS, DTCS, tweetoons, vijftoons of BIIS 1200 mogelijkheden om uw eigen gespreksgroepen op te zetten, waarbij uw mobilofoon stil blijft als andere werkgroepen communiceren. Tot aan tien tweetoons, acht vijftoons codes kunnen worden gedecodeerd binnen een enkel geheugenkanaal.

Dot-matrix, multifunctionele LCD
De IC-F3162-serie heeft een groot dot matrix display om informatie d.m.v. karakters van een hoge resolutie weer te geven. Een in het front gemonteerde 4W (typ.) luidspreker levert een helder en luid geluid.

Stof- en spatwaterdicht volgens IP54. (alleen bedieningsconsole)
In combinatie met de optionele separatiekit, RMK-3 en scheidingskabel, kan het frontpaneelgedeelte van de IC-F5062D worden losgemaakt van het apparaat. Deze bedieningsconsole is stof- en spatwaterbestendig volgens IP54.

Klaar voor IDAS digitale modus
IDAS (Icom Digital Advanced System) is het digitale landmobiele systeem van Icom, dat werkt met behulp van de 6,25 kHz smalband FDMA-technologie. Bij IDAS kan er worden gekozen tussen het NXDN™ protocol of het ETSI dPMR™ protocol.

Modusafhankelijke scan
Bij de normale modusscan, kunt u een scanlijst selecteren, onafhankelijk van de kanaalinstelling. In de modusafhankelijke instelling, wordt de scanlijst automatisch geselecteerd op basis van uw werkkanaal. Dit is handig wanneer u van werkkanaal verandert, of naar een ander werkgebied gaat. U hoeft dan niet de scan-instelling aan te passen.

Andere kenmerken

 • Nuisance delete
 • Ingebouwde inversie-type spraakscrambler en optionele UT-109R / UT-110R beschikbaar
 • Ingebouwde elementaire LTR™ trunking en mogelijkheid voor MDC 1200* (* afhankelijk van de uitvoering)
 • 8 DTMF geheugens voor automatisch kiezen en ANI-functie
 • Sub-D accessoire-aansluiting, aansluiting voor ontstekingssensor
  en meer …

Nothing found.

 • Microfoon, HM-152
 • Microfoon hanger met kabel
 • Montagebeugel
 • DC power kabel
 • Functie naamsticker