ICOM IC-F61M WATERDICHTE MARITIEME PORTOFOON


ICOM IC-F61M

IC-F61M

Conform de eisen voor maritieme onboard UHF-communicatie
De IC-F61M is speciaal ontwikkeld voor onboard-communicatie en is voorgeprogrammeerd met 9 UHF onboardkanalen*. Icom heeft deze portofoon daarnaast aangepast aan de strikte elektrische specificaties van EN 300 720-2.
*25kHz kanalen.

Stof- en waterdichte constructie volgens IP67
De IC-F61M-serie heeft een uitstekende bescherming tegen water en stof, volgens IP67. De IC-F61M-serie is bestand tegen onderdompeling tot 30 minuten lang in 1 meter diep water en heeft een stofdichte constructie die het binnendringen van stof voorkomt.

Compacte behuizing.
Door de compacte afmetingen van 56 (B) x 97 (H) x 36,4 (D) mm kunt de IC-F61M comfortabel meenemen in uw handpalm of borstzak.

Standaard Lithium-Ion accu
Met de meegeleverde 1850mAh Lithium-Ion accu, BP-274, heeft de IC-F61M een stabiel uitgangsvermogen bij een praktische bedrijfstijd van 9-10 uur*
*Typisch gebruik, inschakelduur; Tx : Rx : stand-by = 5 : 5 : 90

Ingebouwde signaleringen
Zonder het installeren van een optionele printplaat beschikt de IC-F61M over vijftoons-, CTCSS-, DTCS-signaleringsmogelijkheden* voor groepscommunicatie of selectieve oproepen.
*Vraag uw dealer voor het programmeren van deze signaleringen.

700mW audio uitgangsvermogen
De IC-F61M maakt gebruik van een BTL-versterker (BTL = brug-gebonden belasting), die het uitgangsvermogen van het audio verdubbelt. Het resultaat hiervan is een stevig audio van 700 mW*.
*Alleen bij de interne luidspreker

Trilalarm-functie
Wanneer een vooraf geprogrammeerd vijftoonssignaal wordt ontvangen, waarschuwt de trilalarmfunctie u door het vibreren van de portofoon. Daarbij zijn ook de vibratiepatronen programmeerbaar (vier patronen, eenmaal/herhalen).

Spraakrecorder van 8 minuten
De ingebouwde in de spraakrecorder neemt inkomende oproepen op tot een maximum van 8 minuten (of tot 48 gesprekken met elk 10 seconden opnametijd). Als een vooraf geprogrammeerde toegangscode wordt ontvangen, dan begint de spraakrecorder automatisch met het opnemen van het bericht.
Andere eigenschappen

  • Waarschuwing lage accu in twee niveaus
  • Prioriteitsscan en dubbele prioriteitsscan
  • Modusafhankelijke scan
  • Lone worker-functie
  • Optionele waterdichte luidsprekermicrofoon, HM-169 (IP57)
  • Ingebouwde audiocompander
  • Optionele VOX headset beschikbaar
  • Ook beschikbaar: versie met alleen BTL (geen trilalarm en geen spraakopname) en een versie met BTL/trilalarm (geen spraakopname) beschikbaar*
    * Niet beschikbaar in sommige landen