ICOM IC-M323G MARITIEME ZENDONTVANGER


ICOM IC-M323G
Topprestaties en veel waarde voor uw geld
m323g_2 m323g_3

IC-M323G

Ingebouwde GPS-ontvanger
De ingebouwde GPS-ontvanger toont uw huidige positie en tijd, en hij kan worden gebruikt voor de DSC-oproepen. De GPS-gegevensbron is selecteerbaar uit zowel de interne als een externe GPS-ontvanger (GPS is ook uitschakelbaar).

Intuïtieve gebruikersinterface
Icom’s Common Marine Family User Interface zorgt voor een eenvoudige bediening voor de eigenaar van het vaartuig. Een draaiknop en directioneel toetsenbord zorgen daarbij voor intuïtieve bediening. Het high-definition dot-matrix-scherm zorgt ervoor dat alle informatie duidelijk zichtbaar is.
.m323g_1
Ingebouwde klasse D DSC.
De ingebouwde DSC-bewakingsfunctie bewaakt de activiteit op kanaal 70 (het DSC-kanaal), zelfs terwijl u luistert naar een ander kanaal. DSC-functies omvatten: nood, individueel, groep, alle schepen, urgentie, veiligheid, positie verzoek/rapportage, polling-verzoek en DSC-test oproepen.

Waterdichte constructie volgens IPX7
De IC-M323G heeft een superieure waterdichtheid (1,0 m diep onder water gedurende 30 minuten). Dit is conform de IPX7 standaard.

Common NMEA-interface
Bij het ontvangen van DSC-informatie van een ander vaartuig, kan de IC-M323G deze informatie overdragen naar een navigatie-apparaat via NMEA 0183-connectiviteit.

Compatibel met de MA-500TR klasse B AIS transponder
De IC-M323G kan worden geïntegreerd met de MA-500TR Klasse B AIS transponder, waarmee u zonder handmatige MMSI-invoer direct individuele DSC-oproepen kunt plaatsen naar geselecteerde vaartuigen. Dit is erg handig als u wacht op schepen voor contact op het AIS-scherm, een essentiële veiligheidsvoorziening in een noodsituatie.

Favoriet kanaal-functie
Deze functie bevordert een snelle kanaalkeuze. Stel het “tag”-kanaal in op de kanalen die u het meest gebruikt. Bij het indrukken van de omhoog-/omlaagknoppen op de handmicrofoon, worden alleen de tag-kanalen geselecteerd, terwijl de niet hiervoor geselecteerde kanalen worden overgeslagen.

Andere eigenschappen

  • Compatibel met MarineCommander™ .
  • AquaQuake™ waterafvoerfunctie
  • Dual-/tri-watch-functie voor het monitoren van kanaal 16 en/of oproepkanaal