IC-M804

MF/HF zender


✔  Intuïtieve gebruikersinterface

✔  Noodknop voor noodgevallen

✔  Ingebouwde DSC-ontvanger voor continue observatie

✔  4,3-inch TFT-kleurenscherm met brede kijkhoek

✔  Geïntegreerde GNSS-ontvanger

✔  NMEA 2000™, NMEA 0183/-HS-connectiviteit

✔  AT-141 automatische antennetuner

Brochure IC-M804

Klasse E DSC MF/HF SBB zend/ontvanger met kleuren TFT display.

Noodknop voor noodgevallen
De IC-M804 voldoet aan de ITU-R M.493-15 en ETSI EN 300 338-4 klasse E DSC-voorschriften. Noodknop in geval van nood, door op de grote onafhankelijke noodknop te drukken, wordt een digitaal noodsignaal verzonden met GNSS-coördinaten en wordt om hulp gevraagd aan andere schepen of kuststations

Ingebouwde DSC-ontvanger voor continue observatie
De speciale DSC-wachtontvanger scant continu de zes noodkanalen in rotatie. Er kunnen in totaal 100 MMSI-nummers (75 individuele en 25 groepen) voor DSC-oproepen worden opgeslagen met een ID-naam van 10 tekens.

Intuïtieve gebruikersinterface
De combinatie van het richtingstoetsenbord en de softkeys zorgt voor een eenvoudige bediening. De meest voorkomende functies zijn toegewezen aan softkeys (onderaan het display) voor snelle toegang tot de push-functie. Met het grote toetsenbord met tien toetsen kunt u soepel kanaalnummers, MMSI-nummers met ID-namen enzovoort invoeren.

4,3-inch TFT-kleurenscherm met brede kijkhoek
Een kleuren-LCD met hoge resolutie biedt een zeer brede kijkhoek van bijna 180 graden en geeft tekens en functiepictogrammen duidelijk weer. Het nachtmodusdisplay zorgt voor een goede leesbaarheid in het donker voor nog meer gemak.

Twee minuten Instant Replay-geheugen
De Instant Replay-functie neemt automatisch de laatste 2 minuten van ontvangen audio op. U kunt de ontvangen audio afspelen die u niet duidelijk kon horen, en u zult geen inkomende oproep missen.

Voldoet aan strenge milieu-eisen
De IC-M804 heeft strenge milieutests en kwaliteitsborgingsprocessen doorstaan. Het is ontworpen om een ​​betrouwbare werking en corrosiebestendige duurzaamheid te bieden onder zware maritieme omgevingen. De controller heeft IPX7-bescherming (1 m waterdiepte gedurende 30 minuten).

Geïntegreerde GNSS-ontvanger
De GNSS-ontvanger met GPS-, GLONASS- en SBAS-functie is geïntegreerd in de IC-M804. Uw positiegegevens, koers, snelheid en UTC-gegevens kunnen worden ontvangen met een eenvoudige aansluiting op de meegeleverde GNSS-antenne met een kabel van 5 m.

NMEA 2000™, NMEA 0183/-HS-connectiviteit
Met behulp van NMEA 2000™-connectiviteit kan de IC-M804 GNSS, DSC-oproepinformatie, radio-informatie en PGN-lijstgegevens uitwisselen op het netwerk. NMEA 0183/-HS GNSS-positiegegevens kunnen ook worden geconverteerd naar NMEA 2000™-gegevens voor andere apparatuur.

AT-141 automatische antennetuner
De AT-141 automatische antennetuner stemt alle banden af ​​op uw antenne. Als de automatische tuner door een storing de antenne niet kan afstemmen, omzeilt de IC-M804 de tuner en geeft hij een waarschuwing weer op het display.

En meer

 • 125 W (PEP) RF-uitgang via AT-141 uitgangsvermogen
 • 0,5–29,999 MHz continu ontvangstbereik
 • Geavanceerd RF direct bemonsteringssysteem gebruikt
 • 12 of 24 volt DC stroombron (afhankelijk van uitvoering)
 • Programmeerbare microfoonknop voor snelle toegang tot functies

AT-141

HS-98

MB-108

MB-75

OPC-1465

SP-24E

 • Handmicrofoon
 • DC-voedingskabel
 • Afstandsbediening en besturingskabel
 • Montagebeugel set voor de afstandsbediening
 • GNSS-antenne
 • Hoofdunit montageplaat