De nieuwe IDAS serie


Een nieuw niveau van communiceren..
nieuwe idas serie

Met de nieuwe generatie IDAS apparaten neemt Icom u mee naar een nieuw niveau van communiceren. De new IDAS serie heeft aan de buitenkant een upgrade ondergaan en heeft een nieuw design. De hoeveelheid aan functies en aandacht voor detail zoals alleen Icom dit kan waarmaken, leveren u een oplossing die u er niet alleen goed laat uitzien, maar ook slim werkt.

Verfijningen en verbeteringen aan het design, aan de inzetbaarheid en aan de functies, gecombineerd met elektronische en industriële verbeteringen van de hardware volmaken de totale betrouwbaarheid van de nieuwe IDAS serie.

Deze betrouwbaarheid strekt zich uit van de productiekwaliteit zonder extra afstellingen en een nonvariantie-productkwaliteit van iedere unit, tot aan een stressvrije gebruikerservaring waarbij de werkelijke complexiteit achter dit multiplatform voor de gebruiker niet opvalt.

De productkwaliteit van Icom is legendarisch. Er goed uitzien en slim werken met de nieuwe serie IDAS-producten. Gebruiken is geloven!

ICOM IC-F3400D IC-F4400D ICOM IC-F3400DS IC-F4400DS IC-F3400DT IC-F4400DT ICOM IC-F5400D IC-F6400D ICOM IC-F5400DS IC_F6400DS