VE-PG4

Radio over IP Gateway


De VE-PG4 is een veelzijdige RoIP-gateway (Radio over IP-netwerk), die LMR-zendontvangers, LTE-zendontvangers, IP-communicatieterminals, IP-telefoonsystemen en externe apparaten naadloos met elkaar verbindt. Naast het IP-netwerk (LAN/WAN) biedt de ingebouwde LTE-module* een vrijwel landelijke communicatiedekking.

*Beschikbaarheid van services is verschillend per land. Netwerkdekking door middel van een aangepaste simkaart.
Brochure VE-PG4

Alles in één pakket

De VE-PG4 bevat ingebouwde RoIP-, SIP-gateway-, IP-router-, IP-telefooncentrale en IP-communicatie terminalcontrollerfuncties, alles in één unit. In vergelijking met een soortgelijk systeem dat meerdere apparaten combineert, kan bij de geïntegreerde VE-PG4 de installatie en het beheer eenvoudiger zijn, met minder instellingsconflicten.

Gesprekken opnemen naar een USB-station

Inkomende/uitgaande gesprekken kunnen worden opgenomen op een extern USB-apparaat dat op de VE-PG4 is aangesloten. Maximaal vier opname-instellingen zijn programmeerbaar. Het type gespreksopname kan worden geselecteerd vanuit Alle, Groeps- en Individuele oproepen. Bovendien brengt de monitorfunctie de ontvangen audiodata over naar een apparaat naar keuze.

Microfoonaansluiting voor basisbediening

Sluit de optionele luidspreker-microfoon HM-241 aan op de microfoonconnector op het voorpaneel van de VE-PG4 om een ​​eenvoudige basisbediening mogelijk te maken. Echo-onderdrukking en ruisonderdrukkerfuncties zijn ingebouwd voor full-duplex communicatie met eengeavanceerd IP-radiosysteem, zoals de IP100H, IP501H of IP501M.

Positie en statusinformatie

GPS-positie- en statusinformatie van de IP501H/IP501M LTE-zendontvangers kunnen worden ontvangen en naar een pc worden verzonden om de locatie van de radiogebruikers of een gebruiker in een voertuig te volgen.

* GPS-kaartsoftware is vereist voor GPS-gegevens.

Remote Communicator-software, RC-FS10

De optionele externe communicator RC-FS10 creëert op een pc een op IP gebaseerde virtuele radio en kan via de VE-PG4 communiceren met landmobiele zendontvangers, LTE-zendontvangers en IP-communicatieterminals..

Seriële doorschakelfunctie

Met de seriële doorschakelfunctie kunt u een serieel apparaat op de VE-PG4 aansluiten om het communicatiebereik tussen het aangesloten apparaat en een controller-PC te vergroten. De virtuele seriële poortsoftware voor Windows® pc wordt met de VE-PG4 meegeleverd.

En meer..

CT-24

HM-152

HM-152T

HM-216

HM-241

OPC-2273

OPC-2275

OPC-2276

OPC-2389

OPC-2390

OPC-2412

RC-FS10

SM-26

  • Antenne
  • Antennebasis met 1,5m kabel
  • Adapter, BC-236