Over Amcom B.V.

Op de luchthaven, op de boot, bij de reddingsbrigade, op een hogeschool, of tijdens een groot evenement: de kans dat onze communicatie-oplossingen bijgedragen hebben aan uw veiligheid is bijzonder groot. Al veertig jaar zijn wij specialist in Icom-communicatie en officiële distributeur in de Benelux. Wij leveren gegarandeerd uitsluitend aan resellers. De Hogeschool Saxion, de haven in Gent, het Belgisch leger, Artsen zonder Grenzen; zomaar een greep uit de projecten waarbij wij onze resellers hebben voorzien van de juiste communicatie-apparatuur.

Ons bedrijf groeit snel maar blijft flexibel. Met ons jonge team zijn we dynamisch en innovatief. Maar onze ervaring van veertig jaar in de wereld van communicatie zorgt er ook voor dat we betrouwbaar, professioneel en klantgericht zijn. Amcom B.V. werkt alleen samen met onze eigen driehonderd dealers, voornamelijk in de Benelux. Dit zijn stuk voor stuk vaste relaties met diepgaande communicatie-kennis.

Kernwaarden Amcom B.V.

Betrouwbaarheid – Professionaliteit – Klantgericht – Vooruitstrevend

Naast Icom leveren wij ook Aquapac, het Britse kwaliteitsmerk voor waterdichte tassen en hoezen in alle soorten en maten. Speciaal geschikt voor outdoor en maritiem. Een tweede merk dat we voeren is Poly-Planar: waterdichte speakers en audiosystemen van Amerikaanse makelij. Poly-Planar is het beste merk ter wereld als het gaat om waterdichte speakers.