IC-A120E

Luchtvaart mobilofoon


✔ Eenvoudige bediening

✔ Actieve geluidsonderdrukking

✔ Optionele Bluetooth connectiviteit

✔ 200 geheugenkanalen

Brochure IC-A120E

Hoge zichtbaarheid, eenvoudige bediening
Het volledige dot-matrix LCD-scherm zorgt voor een grote zichtbaarheid en geeft alfanumerieke tekens en symbolen op een duidelijke manier weer. De programmering van geheugenkanalen en van andere instellingen van het apparaat kunnen eenvoudig vanaf het frontpaneel plaatsvinden, door de gebruiker zelf. De mogelijkheid om deze aanpassingen te doen kan ook worden beveiligd, afhankelijk van de instellingen van de zendontvanger.

Optionele connectiviteit voor Bluetooth® headset’s
Met de optionele UT-133 Bluetooth®-eenheid kan de IC-A120E gebruikt worden, in combinatie met een draadloze Bluetooth® headset van andere merken. Daarnaast is bij gebruik van de optionele VS-3 Bluetooth® headset de side-tone-functie beschikbaar.

Actieve onderdrukking van achtergrondgeluid (ANC)
De nieuw toegevoegde ingebouwde ANC-functie reduceert achtergrondgeluid, zowel bij zenden als bij ontvangst. Deze functie is effectief in extreem lawaaiige omgevingen, bijv. op luchthavens met veel vliegtuiglawaai. De automatische storingbegrenzer (ANL)* vermindert impulstype storingen, zoals van de ontsteking van motoren.
*De ANL- en ANC-functies kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt.
IP54 waterbestendig en bescherming tegen stof De IC-A120E is waterbestendig en is beschermd tegen stof volgens IP54. Deze bouwwijze maakt de IC-A120E geschikt voor luchtvoertuigen met een open cockpit.

ON-Hook Scan en hoorn ON-Hook Dualwatch functies
Bij de ON-Hook-scanfunctie start het scannen automatisch, zodra de handmicrofoon op de microfoonhaak wordt geplaatst. De ON-Hook-dualwatchfunctie controleert in plaats daarvan de prioriteit en werkkanalen terwijl de microfoon aan de microfoonhaak hangt. Als u de microfoon van de haak neemt, stopt het scannen bij het prioriteitskanaal of bij het weergegeven kanaal (afhankelijk van wat voorgeprogrammeerd is).

“Side Tone” functie
Bij gebruik van een externe hoofdtelefoon met de optionele OPC-871A headset-adapter, zorgt de side tone functie ervoor dat u uw eigen uitgezonden stemgeluid kunt monitoren via de aangesloten headset. Zelfs bij het gebruik van een handmicrofoon kan uw stem via de headset worden beluisterd.

Optionele luidspreker-microfoon, HM-217
De ingebouwde luidspreker van de HM-217 maakt het mogelijk om ontvangen audio te beluisteren door de HM-217 dicht bij uw oor te houden. De programmeerbare toetsen (P1 / P2) aan de voorzijde kunnen als sneltoets worden gebruikt om veelgebruikte functies te activeren.

Andere kenmerken
– In totaal 200 geheugenkanalen met:
– Kanaalnamen van 12 tekens
– Compatibel met zowel 12 als 24 voltsystemen
– 8,33 kHz* en 25 kHz kanaalraster
*Gebruik van het 8,33 kHz kanaalraster is in Canada verboden
– 36W (P.E.P.) HF-uitgangsvermogen
– Dualwatch en prioriteitscanfuncties
– Wachtwoordbeveiliging bij inschakelen
– Mogelijkheid van programmering via een PC
– CI-V commando’s voor externe besturing
– VE-PG3 RoIP gateway voor interconnectie met andere radioapparatuur
– In overeenstemming met de Europese E-markering voor de installatie in voertuigen

HM-216

OPC-2275

OPC-871A

UT-133A

VS-3

  • Handmicrofoon, HM-216
  • DC power kabel
  • Bevestigingsbeugel
  • Microfoonhanger
  • Fuses